Glasbewassing

Wilt u graag de ramen van uw woning laten wassen, maar bent u zelf bijvoorbeeld niet zo’n held op grote hoogtes of heeft u er geen tijd voor? In dat geval is het interessant om een beroep te doen op de diensten van BRS.

Uw ramen kunnen op traditionele wijze worden gereinigd. Echter beschikt BRS ook over zogenaamde telescoop bewassing met Osmosewater. Voordeel hiervan is dat er op grotere hoogte, tot circa 13 meter, gewerkt kan worden waarbij het Osmosewater uit zichzelf opdroogt zonder strepen of vuil achter te laten.

Bij de traditionele glasbewassing kan er gekozen worden tussen het wassen van alleen uw glaswerk of een combinatie van uw glaswerk met de kozijnen. Voor beide opties geld uiteraard dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij BRS. Dit betekent echter ook dat bij het reinigen van uw kozijnen de glazenwasser meer tijd nodig heeft. De kozijnen worden goed gereinigd, nagewassen en vervolgens afgedroogd! Na afloop wordt uw woning/pand netjes opgeleverd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.